Lagu English

Not Angka Pianika Pamer Bojo – Didi Kempot

85
×

Not Angka Pianika Pamer Bojo – Didi Kempot

Share this article
https://notkalimba.com/


Gambar di atas adalah tata cara membaca not angkanya…!


Dari Kiri Angka

4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1
Tombol Hitam Atas dari Kiri
#4 #5 #6 #1 #2 #4 #5 #6 #1 #2

Not Angka Pianika/Piano & Lirik Lagu Pamer Bojo – Didi Kempot

Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
  6′ 6′  5′ 4’/ 4’/ 4’/  3′  2′   3′   2′  7   6
Rino wengi atiku rasane peteng
4’/ 4’/ 3′ 4’/ 2′ 2′ 1’/ 2′ 2′ 1’/ 4’/ 6
Tansah kelingan kepingin nyawang
7 5 7 2′ 1’/ 4’/ 3′ 2′ 1’/ 2′
Sedelok wae uwis emoh tenan
3′ 4’/ 5′ 5′ 4’/ 5′ 4’/ 3′ 2′ 3′

Cidro janji tegane kowe ngapusi
6′ 6′ 5′ 4’/ 4’/ 4’/ 3′ 2′ 3′ 2′ 7 6
Nganti sprene suwene aku ngenteni
4’/ 4’/ 3′ 4’/ 2′ 2′ 1’/ 2′ 2′ 1’/ 4/ 6
nangis batinku nggrantes uripku
7 5 7 2′ 1’/ 4’/ 3′ 2′ 1’/ 2′
Teles kebes netes eluh neng dadaku
2′ 3′ 4’/ 5′ 5′ 5′ 4’/ 3′ 2′ 1’/ 3′ 2′

Dudu klambi anyar  Nang jero lemariku
3′ 4’/ 4’/ 4’/ 5′ 4’/ 3′ 2′ 1’/ 3′  2′  2′ 1′ 2′
Nanging bojo anyar Sing bok pamerke neng aku
6′ 5′ 5′ 5′ 4’/ 5′ 2′ 1’/ 2′ 4’/ 3′ 3′ 2′ 3′
Dudu wangi mawar, Sing tak sawang ning mripatku
3′ 4’/ 4’/ 4’/ 5′ 4’/ 3′ 2′ 1’/ 3′ 2′  2′ 1’/ 2′
Nanging kowe lal nglarani wong koyo aku
6′ 5′ 5′ 5′ 4’/ 5′ 4’/ 3′ 2′ 4’/ 3′ 3′ 2′ 3′
Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
7 5 7 2′ 1’/ 2′ 3′ 4’/ 3′ 2′ 1’/ 3′ 2′ 2′
Pamer bojo anyar neng ngarepku
7 5′ 5′ 5′ 4’/ 3′ 2′ 1’/ 3′ 2′
Dudu klambi anyar  Nang jero lemariku
3′ 4’/ 4’/ 4’/ 5′ 4’/ 3′ 2′ 1’/ 3′  2′  2′ 1′ 2′
Nanging bojo anyar Sing bok pamerke neng aku
6′ 5′ 5′ 5′ 4’/ 5′ 2′ 1’/ 2′ 4’/ 3′ 3′ 2′ 3′
Dudu wangi mawar, Sing tak sawang ning mripatku
3′ 4’/ 4’/ 4’/ 5′ 4’/ 3′ 2′ 1’/ 3′ 2′  2′ 1’/ 2′
Nanging kowe lal nglarani wong koyo aku
6′ 5′ 5′ 5′ 4’/ 5′ 4’/ 3′ 2′ 4’/ 3′ 3′ 2′ 3′
Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
7 5 7 2′ 1’/ 2′ 3′ 4’/ 3′ 2′ 1’/ 3′ 2′ 2′
Pamer bojo anyar neng ngarepku
7 5′ 5′ 5′ 4’/ 3′ 2′ 1’/ 3′ 2′

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *